Nyhedsbrev

Favoritdeals er danmarks bedste dealsite!

Favoritdeals spreder glæde i form af vi har samlet de bedste deal sites i landet og leverer underholding, leg, livstil, oplevelser og de absolute bedste deals i landet som gør danskerne glade.

Vores mål er at levere de bedste deals til de bedste priser. Folkene bag favoritdeals, har de seneste år med stor success beskæftiget sig med at samle de bedste dealsites rundt om i landet som har specialiseret sig i køb og salg af varepartier, rejser i både ind og udland, lokale deals og andre service, dette betydeer at de inden for deres områder er eksperterne, og derfor kan give dig særdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder er alfa omega for os, derfor bestræber vi os på at svare på mails inden for 24 timer i hverdagene. Det er vigtigt for os, at du som kunde får den bedste service.

På favoritdeals finder du et bredt udvalg af nedsatte vare og gode tilbud, lige fra ophold på nogle af danmarks bedste hoteller og hyggelige kroer til udlandsrejser fra førende udbydere, samt madoplevelser hos gode restauranter, massage og wellness på udvalgte klinkker og mange andre forskellige produkter og service.

Vores medlemstal skyder i vejret med raketfart, og i dag er vi i kontakt med 300.000 glade kunder.