Nyhedsbrev

Betingelser

Betingelser

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du at være bundet af og overholde disse regler og vilkår samt eventuelle yderligere vilkår for særlige kampagner, medmindre du har en skriftlig aftale om andre vilkår godkendt af favoritdeals. Du accepterer også at overholde alle retningslinjer og regler, der noteres på denne hjemmeside gældende et produkt eller en tjeneste. Alle sådanne retningslinjer og regler indarbejdes som reference i disse betingelser. Hvis du ikke accepterer disse betingelser, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden.

Bemærk venligst: Vi forbeholder os til enhver tid ret til at revidere eller på anden måde ændre disse betingelser. Hvis intet andet angives, gælder sådanne ændringer med øjeblikkelig virkning. Du bør derfor regelmæssigt gennemgå de gældende betingelser du er bundet af. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter der er foretaget ændringer vil udgøre din accept af de reviderede betingelser samt rimeligheden af disse standarder til orientering om ændringer, medmindre du har en aftale om andre vilkår godkendt af favoritdeals.

Elektronisk kommunikation

Når du besøger favoritdeals, anvender funktioner på hjemmesiden eller retter kontakt til vores kundeservice, kommunikerer du med os elektronisk. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du, at alle aftaler, meddelelser, oplysninger og anden kommunikation, som vi sender til dig elektronisk, opfylder ethvert krav om, at sådan en kommunikation skal være skriftlig.

Produkt- og prisinformation

Produktinformationer og andre oplysninger er enten blevet stillet til rådighed af leverandører, producenter, forhandlere, udgivere eller forlag eller er hentet fra offentlige kilder. favoritdeals hensigt er, at alle oplysninger på hjemmesiden skal være så korrekt og aktuelt som muligt. favoritdeals kan dog ikke garantere pålideligheden eller nøjagtigheden af de oplysninger, der præsenteres på hjemmesiden. Vi opfordrer vores brugere til at undersøge priser og fakta, før de køber noget fra butikker der vises på vores hjemmeside for at kontrollere, at informationerne er korrekte. Alle handlinger, der foretages af brugere på hjemmesiden, sker på den enkeltes eget ansvar. favoritdeals kan ikke garantere, at alle oplysninger er korrekte og kan ikke holdes ansvarlig for nogle handlinger, der sker på grundlag af de produkt og prisinformationer, der stilles til rådighed.

Forhandlere

Forhandlere, som vises på favoritdeals hjemmeside, er uafhængige tredjeparter og favoritdeals agerer ikke som principal, agent eller mægler for nogle annoncører. Det forhold til en forhandler, som du kontakter via denne hjemmeside, gælder kun mellem dig og forhandleren. Du accepterer, at du ikke kan holde favoritdeals ansvarlig for noget tab eller nogen skade som følge af et mellemværende med vores forhandlere eller som følge af det indhold, som angives af disse forhandlere på hjemmesiden.

Vil du rapportere en fejl eller har du nogle spørgsmål, kontakt os venligst via post@favoritdeals.com

Betaling

Ingen gebyrer skal betales til favoritdeals for brug af hjemmesiden for dig som forbruger. favoritdeals har intet ansvar for overførsel af penge, der skal betales til tredjepartsleverandører eller distributører, som du vælger at handle med. Du er ansvarlig for overførsel af alle betalinger i henhold til de vilkår, der er aftalt med en tredjepartsleverandør eller distributør.

Tilføjelse af indhold

I så fald favoritdeals giver dig mulighed for at tilføje indhold på hjemmesiden i form af anmeldelser, konkurrencer eller andet, har favoritdeals ret til efter eget skøn at offentliggøre, redigere, afvise eller slette indhold, som stilles til rådighed

Ændringer

favoritdeals forbeholder sig ret til når som helst og uden varsel at ændre, ophæve eller udelukke al eller dele af indhold, layout, tjenester eller andet på favoritdeals hjemmeside.

Tilladt og forbudt

Du accepterer at bruge denne hjemmeside til lovlige formål. Du må kun bruge denne hjemmeside som en generel vejledning til at finde produkter og tjenester til eget privat brug og må ikke bruge denne hjemmeside til nogen andre formål. Medmindre andet er udtrykkeligt anført, skal intet på hjemmesiden opfattes som tildeling af licens under vores eller tredjeparters immaterielle ejendomsrettigheder, hvad enten det drejer sig om juridiske hindringer, implikation, afståelse eller andet.

Opsigelse

Hvis du ønsker at annullere et brugernavn eller en lignende, eller hvis du bliver opmærksom på nogen form for tab, tyveri eller uautoriseret brug af et brugernavn eller lignende, skal du straks underrette os. Vi forbeholder os til enhver tid og uanset årsag ret til at fjerne eller ændre ethvert brugernavn eller lignende.

Links

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider, som stilles til rådighed udelukkende for din bekvemmelighed og ikke som en godkendelse af favoritdeals eller dets tredjepartsleverandører eller distributører af indholdet på sådanne andre hjemmesider. favoritdeals har ikke gennemgået alle de hjemmesider, der er knyttet til hjemmesiden og er ikke ansvarlig for deres indhold. De tilknyttede hjemmesider stilles kun til rådighed for din bekvemmelighed, og du besøger dem på eget ansvar. favoritdeals repræsenterer ikke og giver ingen garantier vedrørende andre hjemmesider eller indholdet eller materialet på sådanne hjemmesider. Hvis du beslutter dig for at besøge andre hjemmesider, gør du det på eget ansvar.